Η εταιρεία

Λιγα λογια για εμασ

Η εταιρεία Σαρηγιαννίδης cucine ιδρύθηκε στη Βέροια το 1990 από το Σαρηγιαννίδη Χαράλαμπο ως οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής προϊόντων ξυλείας. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει έπιπλα κουζίνας, θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εσωτερικών χώρων και ντουλάπες. Παράλληλα, αναλαμβάνει τη μελέτη και τη δημιουργία ειδικών επίπλων και κατασκευών που ταιριάζουν στις απαιτήσεις χώρων με ιδιαιτερότητες.

Η εταιρεία, στη διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας της στον συγκεκριμένο κλάδο της αγοράς της Ημαθίας, έχει δημιουργήσει όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Δημιουργεί ποιοτικές λύσεις στους πελάτες της με εξατομικευμένους σχεδιασμούς που πετυχαίνουν το καλύτερο συνδυασμό εμφάνισης και λειτουργικότητας.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας (γραμμή παραγωγής και έκθεση προϊόντων) βρίσκονται στο ύψος του 6ου χλμ. του νέου οδικού άξονα Βέροιας-Νάουσας-Έδεσσας. Αν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνείστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε. Θα χαρούμε να σας δούμε στο κατάστημά μας.